Prosess

For å sikre kvalitet i leveransen så har vi utviklet egen metodikk for hvordan gjennomførelsen skal foregå. Det er viktig for oss at du blir fornøyd fra starten og helt til man setter appene i drift.

Digitaliseringsanalyse​

Om du er liten eller stor virksomhet så anbefaler vi å ta en prat eller et møte for å se behovet for å utarbeide en digitaliseringsanalyse. En digitaliseringsanalyse vil gi deg full oversikt over utnyttelsen av digitale muligheter i din bedrift og gi videre grunnlag for vurdering. Vår jobb vil gå ut på å kartlegge utfordringer og ønskede mål, finne ut av hvordan virksomheten er digitalt i dag, gjøre funn og presentere forslag på endringer, utarbeide en plan på tiltak, danne prisoverslag og gjennomføringsplan. Vi bistår videre med å presentere analysen og bidrar til å positivt endre innstilling til digitalisering.

Applikasjonoppsett

Appflyt har over 15 år erfaring med oppsett og implementering av digitale verktøy i virksomheter. Våre prosjektledere har erfaring fra implementering av små og til store løsninger. Alltid starter med workshop for å jobbe gjennom dagens arbeidsflyt og interkasjoner mellom applikasjoner. Basert på det så lager vi ny applikasjonsflyt som danner grunnlag for hvordan alle applikasjoner og mennesker involvert skal samhandle sammen. Det er også viktig å involvere brukere tidlig i fasen for å opparbeid kunnskap.

Automatisering og kommunikasjon

Når applikasjonene og flyten mellom applikasjonene er satt opp så begynner vi på å sette opp automasjonsregler, kommunikasjonsregler og maler. Applikasjonene vil være optimalisert for å operere smart for seg selv og i samhandling med hverandre. Det er først nå den store digitaliseringen begynner å merkes og man begynner å se at tidligere manuelle operasjoner og oppgaver begynner å gå av seg selv.

Migrering

Om du er en større virksomhet så er det en del oppgaver å tenke på når man skal gjøre et bytte av applikasjoner. Når systemer byttes eller konsolideres så dukker det opp diskusjoner om hvordan man skal få meg seg all informasjon. Appflyt har verktøy og metodikk for hvordan man kartlegger data, flytter data og setter det i struktur i nye applikasjoner. Dette gjør vi sammen i workshops for å identifisere data og hvordan den skal importeres/synkroniseres inn i nye applikasjoner.

Support og oppfølging

Gratulerer som en fersk digitalisert virksomhet! Reisen inn i digitaliseringen har startet og man vil merke allerede at operasjonen fungerer med bedre flyt. For å forsikre seg at transformasjonen opprettholdes så vil vi gjerne følge med på at alle oppgaver og flyten fungerer, videre å se etter optimalisering, forbedrelser og basert på live kundedata effektivisere driften og innsikten til ledelsen. Vår support er tilgjengelig og klar til å hjelpe dere videre.

Kontakt oss for en prat og en demo og se hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.